Jag hamnade i en tvist och behövde juridisk hjälp

Jag hamnade i en tvist och behövde juridisk hjälp

Jag satt just och funderade över vad jag skulle skriva för inlägg så här en timme efter lunch. Jag skriver alltid bäst efter maten, och allra helst efter en kaffe på maten, och kaffe på maten har jag fått, till och med med påtår. Ni som följer alla mina förhavanden vet att jag haft problem med en leverantör av varor till min hälsokostbutik. Det blev sådana problem så jag bestämde att ta hjälp av en advokat i Kristianstad. Jag har aldrig tidigare varit i en sits där jag behövt en advokat i Kristianstad men för ett tag sedan blev det så att jag behövde någon advokat i Kristianstad med omnejd, och jag blev då tipsad av en annan företagare i city att vända mig till Juristen Jeppsson, som förvisso inte är advokat, men däremot utbildad jurist med flera år av erfarenhet i bagaget. Om du någon gång hamnar i en situation som gör att du behöver få juridisk rådgivning av det ena eller andra slaget och befinner dig här i Blekinge eller Skåne, då ska du veta att i de allra flesta fall kan det gå lika bra med en jurist istället för en advokat i Karlshamn. Jag fick riktigt bra hjälp i den här tvisten som jag hamnat i och till sist löste sig allt med en förlikning. Det var det bästa, att inte behöva dra det inför domstol och riskera att få stå för rättegångskostnaden ifall jag hade förlorat. Det är nämligen så här att när det gäller det juridiska så kan utgången i en rättegång inte alltid bli det man själv har förväntat, så i just detta fall var det bäst att ta det säkra före det osäkra som denna förlikning innebar. 


Kommentarer är stängda.