Jag fick välbehövlig fotvård

Jag fick välbehövlig fotvård

Hej och gud vad roligt att det är så vacket väder ute, och att ni trots vädret väljer att läsa i min blogg i stället för att vara ute i solen. Men det är klart att det är inte säkert att ni som läser det här inlägget läser det idag, alltså samma dag som jag skrev det, men hur som helst, välkomna, välkomna oavsett! Det ska handla om när jag gick till Älvdalens Fotvårdsclinic för att få fotvård. Det här företaget finns till för alla som vill få fotvård i Lilla Edet med omnejd. 

Jag tycker om att ta hand om mig själv, jag unnar mig både massage och ansiktsbehandlingar och har varit runt på en hel del företag genom åren för att få hjälp med än det ena och än det andra. Fötterna hade hamnat lite i skymundan, men så bestämde jag en dag att jag skulle ta och prova på fotvård i Lilla Edet, eftersom jag varje dag när jag är på väg till och från jobbet passerar det här företaget. Inte för att jag har några särskilda problem med fötterna, mest för att jag ville få fot- och underbensmassage eftersom jag aldrig fått det. Det var helt underbart, och även om jag inte har specifika fotproblem så brukar fötterna och benen kännas tunga och värkande, för jag går och står mycket i jobbet på ett hårt betonggolv. Jag tycker att Älvdalens Fotvårdsclinic är ett riktigt bra företag, och nu kan jag inte tänka mig att inte gå dit, jag brukar gå dit en gång i månaden men jag hade förstås gärna gått dit mer ofta. Det är inte dyrt, men jag som inte tjänar så bra måste ändå vända på varje krona. 


Kommentarer är stängda.